I 2017 skal vi lære lidt mere om hvordan man laver italiensk mad.

Her på siden finder du små videoer, hvor vi viser hvordan man laver forskellige retter, direkte fra vores køkken.

I Piazza Italia, har du mulighed ved lejlighed for, at se vores medarbejdere, mens de tilbereder retterne foran dine øjne – vi skriver selvfølgelig, under månedens tema, når dette sker.

Hvis du er interesseret, kan du selvfølgelig også få en opskrift - du skal blot klikke på rettens navn nedenunder!

 

Piazza Italia tilbyder en ny menu hver uge.

Har du smagt en ret, og vil gerne prøve at lave den hjemme? Find opskriften her:

2017 - Kokkeskole

UGE 6:

Piazza Italia Kokkeskole - Mescolanza småkager

Grundopskrift på Mescolanza småkager

Gnocchi pasta med salsiccia kødsauce

 

UGE 7:

Piazza Italia kokkeskole - Citronsorbet & italienske fastelavnskager (Bugie)

Grundopskrift

Pasta med tun, ansjoser og multerogn

UGE 8:

Piazza Italia kokkeskole - Panna Cotta dessert

Grundopskrift

Pasta med valnødder og gorgonzola ost

UGE 9:

Piazza Italia kokkeskole - Torta della nonna kage

Grundopskrift

Pasta med scamorza ost og pancetta

UGE 11:

Piazza Italia Kokkeskole - Pesto genovese

Grundopskrift

Lasagne al pesto

UGE 13:

Piazza Italia kokkeskole - Sauce til Vitello Tonnato

Grundopskrift

Spaghetti med speck

UGE 14:

Piazza Italia kokkeskole - Pastiera Napoletana

Grundopskrift

Lasagne bianche (lasagne me d ost)

UGE 16:

Piazza Italia kokkeskole - Torta di riso (ris-tærte)

Grundopskrift

Pasta med svampe, speck og safran

UGE 17:

Piazza Italia kokkeskole - Risotto

Grundopskrift

Ovnbagt pasta med squash og provolone ost

UGE 20:

Piazza Italia Kokkeskole - Antipasti

Arancini di Riso & Mozzarella in Carrozza

Pasta med ansjoser

UGE 21:

Piazza Italia Kokkeskole - Antipasti (tilbehør)

Insalata Russa & Salsa Verde

Pasta med citron

UGE 22:

Piazza Italia Kokkeskole - Insalate fredde

Insalata di riso

Pasta Gricia (med guanciale og pecorino ost)

UGE 24:

Piazza Italia kokkeskole - Insalate fredde

Pastasalat med melon og speck

Pastasalat med kapers, oliven og tomater

UGE 25:

Piazza Italia kokkeskole - Insalate estive

Kikærte-salat

Tun med bønner, og rød løg

UGE 26:

Piazza Italia kokkeskole - Insalate estive

Bresaola -salat med Montasio ost
Spelt-salat med bøffel mozzarella ost

UGE 27

Piazza Italia Kokkeskole - Mad med børn

Teneroni (skinke-bøffer)

Spaghetti med cherry-tomater og 'pesto'

UGE 28:

Piazza Italia - Kokkeskole - Mad med børn

Mælkesnitte

Pasta salat med squash og oliven

UGE 29:

Piazza Italia Kokkeskole - Mad med børn

Linseboller

Pasta salat med soltørrede tomater

UGE 30:

Piazza Italia Kokkeskole - Mad med børn

Salame al cioccolato

Pasta med mozzarella ost

 

UGE 33

I vegetariani

Ris-fyldte tomater

Fregola med auberginer

 

UGE 36:

Bagning

Pizzabund (alla napoletana)

UGE 37:

Bagning

Piadina romagnola