Parmigiana alla calabrese

Ingredienser

‘Nduja
100 g

Auberginer
2

Tomatpassata
500 g

Fed hvidløg
2 stk.

Caciocavallo
200 g

Salt og peber

Basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skær auberginerne i ca. 3 mm tykke skiver og drys med salt, så de over ca. en halv time smider en del væske.
  2. Steg skiverne i olivenolie på begge sider, indtil de er gyldne, og læg dem til side.
  3. Sautér tynde skiver hvidløg i olivenolie og tilsæt ‘nduja.
  4. Tilsæt din tomatpassata og smag til med salt og peber.
  5. Anret din Parmigiana ligesom en lasagne i et ovnfast fad. Først tomatsauce, så auberginer, så tomatsauce etc.
  6. Top med revet Caciocavallo og sæt den i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚