Supermarco er den største importør af italienske specialiteter i Danmark. Vi har forsynet private, restauranter og delikatesseforretninger over hele landet med alt i italienske specialiteter siden 1980.

Vores slogan er "en lille italiensk verden", og vi bestræber os på at give vores kunder adgang til et rigt udvalg af ægte italienske dagligvarer, specialiteter og vin med vægt på kvalitet. Butikken og webshop rummer bl.a. mere end 500 vine, et utal af forskellige slags pasta, ost, salami, olie, konserves, is, kager, chokolade og meget mere.

Vores delikatesseafdeling tilbyder mad ud af huset, og i køkkenet producerer vi bl.a. vores egen tiramisù samt et stort udbud af pålægsfade og varme retter. Vi er desuden importør af den berømte, italienske naturlige mineralvand, Ferrarelle.

Supermarco arrangerer events, temaaftener og vinsmagninger, der er velbesøgt af folk med interesse for italiensk mad og vin. Læs om kommende arrangementer under Arrangementer, følg med på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af interessante arrangementer.

Firmaet startede som en engrosvirksomhed i Greve, men i 1995 flyttede vi til Sydhavn, hvor den 2000 m² store lagerhal i dag rummede både vores italienske supermarked Supermarco og engrosforretningen Ello Food.

November 2015, flyttede vi til vores nye Italiensk Madtempel på Støbegodsvej 1. En fantastisk, renoveret bygning, hvor vi har udvidet Supermarcos koncept med en flot café og en butik til vores engroskunder.VÆRDIER:


Vores værdigrundlag bygger kort og godt på:
  • At udvælge og markedsføre ægte italienske produkter i høj kvalitet
  • At bringe ”The Italian Lifestyle” til Danmark
  • At yde kundeservice i topkvalitet
  • At give vores kunder en inspirerende indkøbsoplevelse både online og i vores fysiske butik