Supermarco er den største importør af italienske specialiteter i Danmark. Vi har forsynet private, restauranter og delikatesseforretninger over hele landet med alt i italienske specialiteter siden 1980.

Firmaet startede i 1980 som en engrosvirksomhed i Greve. I 1995 flyttede vi til Sydhavn, hvor den 2000 m² store lagerhal både rummede engros kunder og de private. Og i November 2015, flyttede vi til vores nye Italiensk Madtempel på Støbegodsvej 1, beliggende få hundrede meter længere ned ad vejen. En fantastisk, renoveret bygning, hvor vi har udvidet Supermarcos koncept med en flot café og en butik.

Vores delikatesseafdeling tilbyder mad ud af huset, og i køkkenet producerer vi bl.a. vores egen tiramisù, italienske brød, focaccia og vores signatur ret lasagnen, som står nr. 1 på vores kunders favoritliste. Derudover anretter vi flotte tapas fade, til at tage med hjem når man skal have gæster, eller blot hygge sig en fredag aften, hvor ingen skal stå i køkkenet.

Supermarco arrangerer events, temaaftener og vinsmagninger, der er velbesøgt af folk med interesse for italiensk mad og vin. Følg med på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af interessante arrangementer.